Skip to main content

Samen leven & Samen werken - ZZG Zorggroep

Ter voorbereiding op grote uitdagingen in de zorg een stripverhaal ontwikkeld met afdeling communicatie. Doel was een verhaal te maken, waarmee locatie managers medewerkers kunnen meenemen in de aankomende veranderingen en samen de dialoog te openen over hoe samen aan de slag te gaan ter voorbereiding op deze transformatie.


Blikveld 360 - Gemeente Cuijk

Met een multi-disciplinair team helderheid creëren over de gehele methodiek mbt de begeleiding aan bewoners door meervoudige partijen. Visuals van oa principes, routes, leren, collectief werken, verandermethodes.


Veranderproces terugblik 

Het schetsen van een meerjarig veranderproces met projectleider om te komen tot inzichten die in dialoog gedeeld kunnen worden met de organisatie. In het proces werden eerst alle gebeurtenissen gedumpt, opgevolgd door een analyse om vervolgens om te worden gezet in een presenteerbare visual. Zichtbaar is de startsituatie voor de verandering, het tussentijds beeld en de gewenste toekomst. 


NL2025

Het maken van een aantal visuals waarmee de beweging kan laten zien wat is bereikt. 
Visuals zijn omgezet naar een animatiefilmpje door LIM animatie.


Elk Welzijn Strategische koers

Met vertegenwoordigers uit de organisatie in een visuele dialoog sessie, inzichtelijk en overzichtelijk maken wat de meermalen koers zal zijn. De uiteindelijke presentatieplaat is  later omgezet tot een levensgroot behang.


Landelijke rechtspraak

Evaluatierapport van meerjarig landelijk project tientallen pagina’s van landelijk project inclusief aanbevelingen te vangen op 1 blad.


Promotie onderzoek

Met Ph.D. student Stefania Vacaru van het Donders Institute for Brain, Cognition and Behavior, Nederland haar onderzoek vertaald naar inzichtelijke visuals per hoofdstuk, alsook illustreren omslag Promotieboek.


RID

Strategische koers, denkwerk met MT 


Stichting Josephscholen

In meerdere sessie met diverse stakeholders co-faciliteren, harvest visualiseren alsook het  illustreren toekomstige koers


Buurt Energie Systeem

In Hengstdal op diverse momenten door de jaren heen zowel de projectleiders, het kernteam ondersteund bij het ontwerpen van bijeenkomsten, creeeren visueel materiaal ter ondersteuning, live visueel verslagleggen van diverse bijeenkomsten, visuals voor communicatie maken, ontwerpen pictogrammen voor oproep tot stemmen. 


Trend en signaalrapportage WEL.KOM


Netwerk Kansrijk opgroeien


Oratie Ode aan kwetsbaarheid Oratie Prof. dr. Debby Gerritsen, Radboud University

Ter voorbereiding op haar oratie met de aanstaande professor kennis en inzichten tot een krachtige boodschap om te zetten, die ook begrijpbaar is voor leken. Als ook illustraties te maken voor het oratieboekje en de wetenschappelijke modellen.